– Jeg tenker det samme som du hadde tenkt, og det alle andre folk hadde tenkt. Det er mitt svar og det kan du sitere meg på.

Det sa Buchardt til HA på Gardermoen fredag morgen – på veg til Bodø der han skal bytte sitt hotell nummer 20 – tre til fire flere enn Utstillingsplassen Eiendom.

– Når kontaktet du kommunen om Tjuvholmen, Buchardt?

– Vi har lenge hatt samtaler med kommunen om å skape noe som er positivt. Hamar har landets fineste rådhus – tegnet av arkitektkontoret Snøhetta. Jeg ønsker å bygge landets fineste hotell – tegnet av Snøhetta – i Hamar.

– Vil du ikke si noe mer om brevet fra Utstillingsplassen?

– Nei. Men hvis det er noen som er dyktigere enn meg, og som ser muligheter jeg ikke ser, så vil jeg ønske dem lykke til og gratulere.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.