En av kafeene er Larsen i Strandgata. Daglig leder Anniken Byberg har ikke hørt om appen, og har heller ikke noen grunn til å ta den i bruk, ifølge Byberg.

– Vi har aldri noen rester. Kanskje én croissant i ny og ne, men det får de ansatte spise mens de vasker etter stenging, sier Byberg.

Både Triangel Cafè og Kai & Mattis Cafè sier det samme. De har verken hørt om appen eller matrester å tilby.

Daglig leder ved Cafè Gravdahl, Elin Grønvold, forteller at deres matrester går til Værestedet Arbeideren.

Hotellene Astoria og Victoria har heller ikke hørt om appen, til tross for matavfall. Ole Martin Johannessen, kjøkkensjef på Victoria, synes ideen er spennende.

– Vi skal ta det opp til diskusjon her, for det er en bra ting! sier han.

Hos Astoria sier Vidar Haugen, direktør at han ikke har hørt om appen, og at beslutningen må tas ovenfra.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00