Det ble lange køer da Sandra kjørte seg fast i en brøytekant i lyskrysset ved Rollslløkka. Hun skjønte raskt at hun ikke var i stand til å komme seg ut av snøhaugen for egen maskin. Men da dukket redningen opp.

- Raskt fikk jeg hjelp av først en ung mann med barnevogn, så en hyggelig dame med snøskuffe og til sist en snill mann med kassevogn som fikk dratt meg opp, opplyser Sandra til HA.

Det ble lange køer mens bergingen pågikk. 

-Et lite stikk til brøytemannskapene som hadde gjort det nærmest ufremkommelig å kjøre inn Holsetgata. Jeg skylder de hjelpsomme mennesken en stor takk og er lei meg for at jeg ikke fikk navnene deres. De fortjener en oppmerksomhet alle sammen. Oppi alt kaoset ble det lange køer i begge retninger, til alle som ble berørt, så beklager jeg det inntrufne, meddeler Li.

Del saken og hjelp Sandra å finne de gode hjelperne på HAs facebookside.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.