6. og 7. oktober er det klart for fest i Hamar, et par uker senere i Elverum.

– Kapasiteten er 2.000 billetter hver dag, sier Bjørkheim.

Det skal bygges et stort telt i Stortorget i Hamar, hvor det skal serveres øl og klassiske tyske pølsemenyer.

– Vi tilbyr et stort utvalg øl, det skal bli ompa-ompa, allsang – og knakende god underholdning, sier Bjørkheim.

Espen Røhne, Venues, som også er knyttet til Eventlaget, forteller at Oslo Blåseorkester er klare for Hamar, og at det vil står flere band, også lokale, på menyen, når teltet og kranene åpnes i oktober.

Det lages også en lokal snaps til Hamars Oktoberfest, og Eventlaget skriver i en pressemelding at det allerede i 2018 vil utvides til en eller to byer ved Mjøsa, i tillegg til Hamar og Elverum.

Billetter legges ut for salg på nettet, men kan også kjøpes i teltåpningen.

Fakta

OktoberfesT

Oktoberfest i München. I dag en av verdens største folkefester. Pågår i 16 dager før den første søndagen i oktober. Serveringen skjer i store telt som rommer 3-10 000 mennesker. Oktoberfesten har spredt seg til andre deler av verden. (kilde: wikipedia)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.