– Det kommer unge både fra Gjøvik og Hamar hit i helgene, forteller Elvland.

Som et av få utesteder som har åpent for 18-åringer i helgene, er øl- og vinbaren Bare Bar på Lillehammer blitt et populært sted.

– Det fungerer kjempebra. Vi er veldig glad i 18-åringene. I helgene er det helt fullt her mellom midnatt og klokka 2 sier, hun.

Hun mener unge mange steder får et ufortjent dårlig rykte.

– Ungdommer får skylda for veldig mye, men de er veldig greie, sier hun.

Elvland forteller at 18- og 19-åringene også legger igjen penger i baren.

– De bruker det de har. Men det påstås jo at de ikke bruker like mye som eldre, sier hun.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.