– Han har hatt en tydelig utvikling fra starten. Han har gått fra en veldig usikker gutt, til en som er veldig stolt av det han kan, sier daglig leder Tone Skulstad.

Opplæringskontoret har hatt jevn dialog og tett oppfølging med 18-åringen siden han begynte i Polygon.

– Det har vært folk rundt ham og støttet opp. Det har gitt ham tryggheten og mestringen han aldri fikk på skolen. Han får vist hva han kan og får utvikle det, mener Skulstad, som også ønsker å rette en stor takk til bedriften.

– Det er hele bedriften og alle rundt som har bidratt til at dette har blitt en god historie. Det er bra at det finnes bedrifter som er villige til å se personen og potensialet. Vanligvis ønsker de seg elever som har gått det vanlige løpet, forteller Skulstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.