Det er for tiden full graveaktivitet i de fleste gatene i Bondesvea i Hamar, og det er Altibox som for tiden legger fiberbredbånd her.

I Ivar Aasens gate er entreprenøren i ferd med å gjøre klart for fiber utenfor huset til Thor Arne Eriksen.

– Generelt har det ikke vært noe problem med graving her. Vi er positivt innstilt, og håper vi har fiber i hus om kort tid, men vi må grave helt inn til huset selv, forklarer Eriksen.

Han hadde først besøk av Altibox, som han skrev kontrakt med, før Eidsiva var på døra dagen etter. Da var det for sent.

– Det er synd aktørene ikke har klart å samarbeide bedre, men det er en fornuftig løsning at de nå er pålagt å gjøre det, mener Eriksen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.