Tangen gjestet formannskapet i februar i år, med budskap om at de har noe på gang i Hamar sentrum. Ryktene om en mathall har versert en stund.

– Foreløpig har jeg ikke så mye å si. Det ses på ulike alternativer og muligheter. Jeg tror byen trenger et opplevelsessted, noe nytt som kan skape glød blant gårdeiere og kommune. Men mye skal klaffe før vi kommer i mål, sier Tangen.

MjøsAnker er et aksjeselskap som eies av Hedmark fylkeskommune og kommunene Hamar, Løten, Stange og Ringsaker. MjøsAnker hjelper mennesker som står utenfor arbeidslivet tilbake i jobb. Selskapet har ikke anledning til å dele ut utbytte til eierne, og gjennom årene har de lagt seg opp en betydelig egenkapital. Ved utgangen av 2016 var egenkapitalen på 63 millioner kroner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.