– For mange tror jeg dette tilbudet er et være eller ikke være, sier Hafsal til Hamar Arbeiderblad.

Læreren forteller at de har hjulpet mange ungdommer tilbake på skolebenken eller ut i jobb, og de er bekymret for framtiden til disse ungdommene hvis tilbudet blir redusert.

– Hva er alternativet da, Nav? Det vil koste samfunnet mye mer penger om ungdommene ikke kommer ut i fast arbeid, mener Hafsal, og får støtte av kollega Nylund.

– De som deltar, får vi drevet ut av senga. Noen av disse er i ferd med å låse døra og bli inne, sier Nylund.

– Gjennom mestring, forsøker vi å gi dem lyst til å lære andre ting. Vi jobber veldig for den følelsen, og for at hverdagen skal være rik og verdifull, forteller Hafsal.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.