- Det er fint at Arthur Buchardt ønsker å bygge et nytt hotell i Hamar. Men det bør ikke fådominere Tjuvholmen og strandsonen.

Det sier André Vold til HA.

Lederen for folkeaksjonen HamarStrandsoneForAlle er en av fire eiere i Hamar-selskapet Vold Eiendommer AS. Selskapet eier blant annet bygget som rommer First Victoria Hotel, Nagomi og Hamars gamle rådhus i Strandgata. Eiendomsselskapet bestyres av lillebror ChristianVold.

André Vold er selv gründer og har etablert flere IT-selskap der han er aktiv leder og eier i Hamar.

- Jeg skjønner at spørsmålet blir stilt, men jeg har ikke engasjert meg i kampen mot høyhuset på Tjuvholmen fordi familien min har eiendom i det samme området. At Hamar får et nytt og større konferansehotell er fint. Men det bør ikke bygges som et høyhus i strandsonen. Det finnes mange andre tomter i Hamar som egner seg bedre, sier Vold til HA.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.