AF Gruppen har lang erfaring med store byggeprosjekter, og selskapet ville heller ikke gå glipp av muligheten til å få bygge ny E6.

–Dette er et stort og fint prosjekt vi har hatt i kikkerten lenge. E6-bygging er helt innenfor vårt satsingsområde. Dette er blant de store jobbene i Norge, sier Moe.

AF-direktøren vil ikke spekulere i hvor gode sjanser selskapet har for å få kontrakten, men sier man tar ett skritt av gangen.

– Neste mål er å komme med videre blant de tre til fem vinnerne av forhåndskvalifiseringen.

Moe sier E6-strekningen vil være relativt grei å bygge ut, men at blant annet naturreservatet i Åkersvika skaper utfordringer.

– Her må man ta ekstra hensyn til miljø og ytre elementer. Det er blant annet strengere regler til utslipp, men det er fullt mulig å tilpasse driften til gjeldende lover og regler, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.