Thoresen har tidligere spilt for Stockholm-klubben. I 2015/16-sesongen imponerte han stort og var en av Djurgårdens aller viktigste spillere.

I den svenske hovedstaden finnes det nå interesse for å hente nordmannen tilbake, skriver svenske Aftonbladet lørdag.

– Vi er alltid interesserte i gode spillere som Patrick, sier Djurgårdens strategiske sportssjef Joakim Eriksson til avisen.

– Men enn så lenge er dette kun hypotetisk, og derfor har jeg ikke noe konkret svar. Om situasjonen blir konkret, tar vi stilling til den da, tilføyer han.

Patrick Thoresen har mulighet til å si opp sin kontrakt med Storhamar fra 1. desember.

Landslagsveteranen har den siste tiden også vært koblet til klubber i den russiske toppserien KHL.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.