– Oi!

Slik er Solbraas første reaksjon når HA oppsummerer 2016-tallene fra Utrykningspolitiet.

– Det er positivt at politiet er ute og tar de som er en fare både for seg selv og andre. Samtidig er det synd hvis flere kjører altfor aggressivt. Mer synlig politi og vegvesen langs vegene er viktig. Når sjansen for å bli tatt øker, da vil folk kjøre mer lovlydig.

Også i år vil Trygg Trafikk i Hedmark gjennomføre kurs og kampanjer. I første omgang er det særlig de eldre bilistene som skal få tilbud om opplæring.

– Vi vil reise rundt i fylket og holde kurs om sikring av barnebarn og oldebarn i bil. Sammen med pensjonerte UP-folk vil vi besøke pensjonistforeninger og holde kurs, sier hun.

Trygg Trafikk vil også holde kurs ved mottak for asylsøkere og flyktninger for å introdusere nyankomne for norsk trafikkultur.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.