Butenschøn hadde notert feil møtetidspunkt, noe som ble oppdaget da Stig Vaagan tok kontakt ved møtets begynnelse. Møtet gikk derfor uten Butenschøns tilstedeværelse. Men han sendte over et notat over hva han hadde tenkt å si. Vedrørende prosessen og politisk beslutning, mener Butenschøn at innsigelsene til alle fire alternativene også øker mulighetene for påvirkning. Men at det er avgjørende at kommunen opptrer med en samlet innstilling. Dersom byens politikere fremmer et splittet syn på lokalisering, vil byen bli overkjørt, mener Butenschøn.

Selv mener han at øst er best, fordi de gir større frihet og flere muligheter for byutvikling. «Jernbaneutbyggingen kan derfor brukes som anledning til endelig å bli kvitt barrieren mot Mjøsa», skriver Butenschøn i sitt notat.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.