Statens vegvesen meldte sine betenkeligheter med det østre traséalternativet i forbindelse med høringen på kommunedelplanen for dobbeltspor gjennom Hamar.

Riseng har orientert sine sjefer i Statens vegvesen om den nye rollen hun er i ferd med å gå inn i. Riseng kommer heretter ikke til å håndtere høringssvar fra vegvesenet til Hamar kommune til den nye kommunedelplanen som er under utarbeidelse.

– Dette skal håndteres ryddig og korrekt, sier Riseng.

Når det kommer til trasévalg, sier hun at det er to forskjellige roller å være distriktsvegsjef og ordførerkandidat.

– For meg, dersom jeg blir ordførerkandidat, er det Aps politikk som gjelder i denne saken, sier Riseng.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.