- Ja, jeg tolker det vi hører som at det i realiteten er over for Vardias del i Hamar, sier Christian Hulleberg fra Ringsaker til HA.

Han er tillitsvalgt for de ni Vardia-ansatte i Hamar som er organisert i LO Finans.

- Hva sier de ansatte?

- Vi liker ikke å måtte leve i uvitenhet. Det er selvfølgelig veldig tungt, sier Hulleberg.

- Hvilken beskjed har dere fått?

- At man på grunn av økonomien må kutte i antall hoder og at man ser for seg at det beste for Vardia er å samle alt på en lokasjon. Den lokasjonen mener ledelsen at er Porsgrunn, sier Hulleberg.

Han forteller at han og kollegene ser seg om etter nye jobber:

- Vi som jobber med rådgivning er sertifiserte og har dermed god forutsetninger for å få ny jobb, sier Hulleberg til HA.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.