- Dette viser at vårt arbeid med forsterket fokus på lønnsom vekst kaster av seg, sier administrerende direktør i BoligPartner, Mari Skjærstad.

Totalt omsatte selskapet for over 1,535 milliarder kroner i 2017, noe som også er en oppgang fra 2016, da omsetningen var på 1,313 milliarder.

Nedgang i boligmarkedet

Totalt solgte BoligPartner-systemet 915 hus og hytter i fjor. Dette er en nedgang på 16.7 prosent fra 2016. Dette rimer med at salget av nye boliger i Norge i fjor sank med 22 prosent, ifølge tall fra Prognosesenteret.

- Boligmarkedet i Norge endret seg i 2017 og ble spesielt preget av et utfordrende siste halvår. Med det tatt i betraktning leverer vi tilfredsstillende også salgsmessig. Vi har lansert nye konsepter innenfor viktige markedsområder, og har stor tro på at disse vil bite godt fra seg i et boligmarked som begynner å stabilisere seg, sier Mari Skjærstad.

Totalt ble det igangsatt bygging av 837 enheter i fjor, av disse 730 boliger. Dette gjør at BoligPartner plasserer seg som Norges niende største boligbygger.

Økende hyttesalg

I fjor solgte selskapet 116 fritidsboliger, og satte i gang byggingen av 107. Samtidig gikk salget av fritidsboliger i landet ned med seks prosent i fjor.

- Vi opplever stadig økende interesse for våre hytter, og vi både selger og bygger flere fritidsboliger enn tidligere. Vi har lyktes godt med flere av konseptene vi har lansert innenfor fritidsbolig-segmentet, sier Mari Skjærstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.