Anniken Obaidli (26) har altså satt pennen til papiret, og har knyttet seg til de gule og blå fram til ut 2024/2025-sesongen. Det bekrefter Storhamar på egen hjemmeside fredag.

– Det var ikke en superlang prosess. Jeg tenkte at dette er det beste for meg. Når man er på utgående kontrakt, tenker man litt «hva skal jeg nå?». For min del var det bare Storhamar jeg ville signere for. Det er noe skikkelig spennende og kult på gang her. Jeg har trygghet, er fornøyd med laget, trenere og alt rundt klubben. Så det var ikke noe vanskelig valg, sier Obaidli til klubbens hjemmeside.

Anniken Obaidli

Født: 22. juni 1995 (27)

Yrke: Håndballspiller.

Fra: Molde.

Klubb: Storhamar.

Moderklubb: Molde.

Familie: Fire søsken. Storesøster Sherin og lillesøster Mona spiller for Molde.

Meritter: 7 A-landskamper, 12 rekruttlandskamper og 20 juniorlandskamper.

Aktuell: Skrevet ny toårskontrakt med Storhamar.

- Viktig brikke

Bakspilleren er inne i sin tredje sesong som Storhamar-spiller, etter at hun kom til klubben foran 2020/2021. Etter fem serierunder står hun med 30 scoringer, som gir seks mål i snitt per kamp.

Hovedtrener Kenneth Gabrielsen setter stor pris på at den tidligere Molde-spilleren nå knytter seg til Storhamar de neste sesongene.

– Det var en meget viktig brikke å få på plass. Anniken tar steg hele tiden og er hel ved tvers igjennom. Hun har en ekstrem sult for sin egen utvikling og ikke minst meget opptatt at laget og klubben skal nå sine målsettinger, sier Kenneth Gabrielsen.

Stor profil

Styreleder i klubben, Øystein Holtet, er også glad for å ha sikret spilleren til klubben de neste årene.

- Vi er utrolig fornøyd med at Anniken forlenger med oss. Hun er en av de desidert største profilene i REMA 1000-ligaen og en nøkkelspiller for oss. Det er ikke tilfeldig at hun er vår første resignering for neste sesong. Med Anniken på laget blir det umulige mulig, sier Holtet til Storhamar håndballs hjemmeside.

Nå har det vært et opphold i seriespill og Champions League på grunn av EM som spilles i disse dager. Storhamars neste kamp spilles mot Fana 27. november.

Anniken Obaidli er toppscorer i Storhamar - sammen med Maja Jakobsen.