Tirsdag gikk HA over på nye systemer som gjør at avisa framstår annerledes og mer moderne på både nett og papir.

I den forbindelse har vi også lansert en ny app hvor du finner du alt av HAs innhold - inkludert eAvis - i en og samme app.

Onsdag gjorde teknisk trøbbel det vrient for enkelte brukere å logge seg inn, men torsdag formiddag skal dette være løst. Har du allerede lastet ned appen, så må denne oppdateres eller installeres på nytt.

Appen kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.

Søk opp Hamar Arbeiderblad, også er du raskt i gang. Øverst i nyhetsappen logger du inn med din aID og bekrefter med kode på SMS.

I tillegg til å få med deg de ferskeste nyhetene, kan du også gjøre personlige innstillinger under funksjonen «for deg». Her kan du selv tilpasse hvilke varsler du ønsker å motta.

Viktig framskritt

- Det er en milepæl at vi nå blir lettere tilgjengelig for folk i en travel hverdag, sier HAs sjefredaktør Katrine Strøm.

Hun legger til at nyhetene er et resultat av mange måneder med detaljert arbeid, som både har involvert miljøer i Hamar og i resten av landet, i tillegg til redaksjonen.

- Tusen brikker har falt på plass i løpet av de siste månedene, og det føles skikkelig godt å kunne komme ut med ny papiravis, app og oppdatert nettavis. Jeg er virkelig stolt av det vi har fått til sammen, sier Strøm.

Har du iOS kan du laste ned Hamar Arbeiderblad-appen HER.
Har du Android kan du laste ned Hamar Arbeiderblad-appen HER.