23-åringen fra Brumunddal har slått seg opp både på TikTok og som artist i løpet av de siste årene.

I Dag har han over 100.000 følgere på TikTok.

I januar ga han ut låten «Fuckboy Fredag», med de etablerte artistene Slæm Dønk og Adrian Sellevoll. På scenen har han gjort seg bemerket som standupkomiker og konferansier.

Mellom slagene utvikler han også TV-konsepter.

Ny rolle

Nå tar han altså steget over i en helt ny rolle.

I en pressemelding fra P4-gruppen fredag, kommer det fram at han nå blir ny programleder for morgenshowet på kanalen NRJ.

Der vil han figurere sammen med Kristine Arntsen.

23-åringen er ikke i tvil om at han har landet drømmejobben.

– Å jobbe i radio er noe jeg har drømt om siden jeg var liten. Jeg har alltid vært den som underholder i vennegjengen, med kjappe replikker og drøssevis av anekdoter. Hvem skulle trodd at jeg skulle få gjøre karriere av det? Mamma har dessuten alltid sagt at jeg har et ansikt som egner seg bra for radio, sier Lien spøkefullt.

– Kan engasjere

Når Lien for første gang skal jobbe med radio, er programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, er ikke i tvil om at 23-åringen kommer til å passe perfekt i jobben som programleder i Morgenshowet på NRJ.

–Mikael har allerede bevist at han kan engasjere den unge målgruppen, og sammen med Kristine Arntsen skal han nå sørge for at Morgenshowet dirrer hver dag og reflekterer livene til NRJs unge lyttere, sier Opsahl.

– Kristine er kjent for sin ærlighet og tilnærming uten filter, så det blir utrolig spennende å høre hvordan de sammen vil utfordre grensene og sparke ordentlig fra seg på morgenen, sier han.

NRJ er en del av P4-gruppen, og er radiokanalen som spiller den nye musikken først. Mikael Lien blir å høre i Morgenshowet på NRJ sammen med Kristine Arntsen fra 11. mars.