• Trerose
  • Gerard Bertrand

Så nå er det billigvinene som må letes opp. Her er tre viner alle til 119,90, en argentinsk, en italiensk og en fransk, som alle gir mye for penga, og med argentinske Chakana Malbec som rundens vinner.

Chakana Malbec 2015

Mendoza, Argentina 96283, kr. 119,90

Terningkast: 6

En vellykket vin i det rimelige sjiktet. Mørke bær på duft, noe sødmepreg. Bløt med lette kryddertoner på smak, god balanse og fin fasthet. En deilig allrounder som fungerer godt som vinterlig kjøttvin, men også kosevin innved peisen på hustrige kvelder. I denne prisklassen er det ikke mange i basis som tar opp konkurransen.

LES ALLE HAs VINANMELDELSER HER

Trerose Rosso di Montepulciano 2015

Toscana 41980, kr. 119,90

Terningkast: 5

En velkjent favoritt hos mange, som fortsatt hevder seg svært godt i denne prisklassen. Kirsebær og krydder på duft, bløt med noe sødme, ganske slank med bra saftighet. Ganske enkel, men likevel en fin vin til både pizza og pasta.

Gerard Bertrand Réserve Spésial 2014

Languedoc/Roussillon 36326, kr. 119,90

Terningkast: 5

En bruksvennlig allrounder som er lett å like. Noe preg av mørke plommer på duft, saftig godt strukturert og ganske så fast. Ikke en vin av det prangende slaget, men sympatisk og framfor alt veldig matvennlig, enten det er kjøttgryte eller pasta med kjøttsaus som står på menyen. Holder til en femmer takket være prisen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.