– Blant alle som sender en sms med «EX SANDRA» til nummer 2345, trekker vi ut en heldig vinner som får ta med seg tre venner til et eksklusivt møte med Sandra Lyng Haugen etter konserten hennes på Hamar Mart’n 25. september, forteller markedssjef i Hamar Media, Ola Nybakk.

Sandras karriere har hatt en skikkelig oppsving i sommer med radiohiten «Play my drum», som har toppet både VG-lista og Spotify. I sommer har Sandra også vært med på VG-lista sitt sommershow, og holdt 48 konserter i løpet av bare én måned. 25. september spiller hun på Hamar Mart’n.

– Meet & greet-en med Gabrielle i fjor ble en stor suksess. Nå gleder vi oss til å gi noen Sandra-fans muligheten til å møte henne, fortsetter Nybakk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.