Det er arbeider fra Vebjørn Sands serie «Individets valg», med motiver fra 2. verdenskrig og som tidligere har vært utstilt i New York, som skal vises i Hamar disse dagene. Ikke mindre enn 150 arbeider skal være med, hvorav en rekke store malerier.

Selv kaller han det en pop-up-utstilling, for den blir fort satt opp og forsvinner fort igjen. Men i de fire dagene det pågår, er det høy aktivitet. Vebjørn Sand vil selv være til stede alle fire dagene, og ha både foredrag og malekurs for barn.

– Ikke minst har det vist seg som et populært opplegg for skoleklasser, sier han.

Galleriet i kulturhuset i Hamar er det 17. stedet Vebjørn Sand i samarbeid med broren Aune Sand gjennomfører et slik opplegg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.