Han starter sin norske del av «Save A Girl» tour i Hamar kulturhus 10. desember. Mandag slipper han sitt andre album «Follow Me».

Han kom som ei kule inn på norsk radio våren 2013. Året etter ble det fullt oppstyr etter opptreden på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen og gjesteopptreden på «Senkveld» i TV2.

Nå er han klar for å sette Hamar på kartet med fullt liveband og dansere. forteller Durita Brattaberg og Mocci Ryen i Hamar kulturhus.

- FANTASTISK

- Dette blir en fantastisk avslutning på et eventyrlig og innholdsrikt første år i Hamar kulturhus. Vår visjon er å inkludere vårt unge publikum spesielt, og med Isac Elliot på plakaten tar vi virkelig ungdommen på alvor, forteller en begeistret kulturhusleder, Durita Brattaberg.

Det finske popfenomenet Isac Elliot har allerede hatt en bemerkelsesverdig artistkarriere. «Finlands Bieber» som han omtales, er født 26. desember 2000 i Grankulla i Finland. Han ble oppdaget på YouTube bare ni år gammel. Med singlen «New Way Home», produsert av norske Rykkinfella, føyk han i 2013 oppover streaminglistene og banet vegen for albumet med samme navn. Singelen solgte senere til platina.

STOLT

Programansvarlig Mocci Ryen er også stolt av at Isac Elliot åpner sin Norgesturné i Hamar kulturhus:

- Vi har jobbet lenge for å få dette til. Det at vi har klart å bli første stoppested på denne turneen før DNB Arena, Oslo Spektrum og Grieghallen, viser litt av våre ambisjoner. Vår programprofil handler om å overraske, begeistre, berøre og inkludere, og det tror jeg denne konserten er et godt eksempel på.

– Vi lytter til ungdommen og inviterer til dialog slik at de selv kan være med å forme innholdet i kulturhuset, sier Rune Haugen, ungdomsansvarlig produsent.

Han forteller videre at nettopp Isac Elliot blir trukket frem som selve drømmeartisten.

– Isac Elliot er hyperaktuell akkurat nå. Med ny plate og konsert, blir nok Hamar kulturhus selve drømmearenaen den 10. desember 2014, avslutter Rune Haugen.

Slipper ny plate

Rett over helgen slipper Isac Elliot sitt andre album «Follow me». Låtene har vært tilgjengelig på Spotify siden mandag, og både VG og Dagbladet har rullet terningen til 4.

– Myke, aseksuelle croonertoner av og til ispedd moderne EDM-elementer. Musikken er akkurat slik du forventer at den skal være, skriver Dagbladets anmelder og mener 12 år gamle jenter så å si er villige til å gå over lik for muligheten til å oppleve sitt store idol i levende live. «Follow Me» ligger i salg mandag 10. november.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00