Onsdag kveld denne uka vil en av historiene til TV2-journalistene Tonje Steinsland og Gerhard Helskog handle om EDTChoir fra Hamar, som nå bærer navnet Defrost Youth Choir Hedemarken. Det opplyser koret selv i en pressemelding.

Tok gull i USA

Ungdomskoret gikk sist somme helt til topps i verdens største korkonkurranse i amerikanske Cincinnati, men gullstrupene hadde ikke gull i munnen da de startet bare halvannet år tidligere.

Dokumentaren på TV2 vil fortelle historien om korets formidable suksess, som kulminerte med gullet i USA for et drøyt halvår siden.
I tillegg får vi et innblikk i hvordan dirigentene Erland Dalen og Thomas Caplin nådde sine musikalske mål med koret gjennom holdningsendringer, utholdenhet og sosial kompetanse.

«Mange gleder og sorger»

«I «Vårt lille land» onsdag får vi følge koret gjennom mange gleder og sorger, formidlet blant annet av den sterke stemmen til sanger Lill Regine Skaug. Det er en usedvanlig historie vi får servert; fra de startet opp som usikre enkeltindivider på audition, til de fremstod i fellesskap som den beste Norges-reklame overfor publikum i USA», heter det i pressemeldingen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.