- Jeg føler at jeg ikke har noe mer å gi i Ole Ivars. Jeg har gått trøtt på lange reiser, og jeg har lyst til å disponere tiden min sjøl, sier Tore Halvorsen – som legger til at han fortsatt kommer til å stå på scenen.


Soloalbum?

- Jeg kommer til å fortsette å spille, og jeg har mange baller i lufta – og jeg har drømmer og visjoner. Jeg har lyst til å lage ei soloplate, men det  betyr ikke at jeg satser på ei stor solokarriere, altså. Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Når man er blitt så gammel som meg og har lyst til å gjøre noe annet, så må det gjøres nå, sier Halvorsen – og legger til at han allerede har mye å gjøre som artist; med kalenderen fylt opp av jobber på eldresenter, pensjonisttreff og institusjoner.

Tre jobber

Han har tre jobber igjen som vokalist for bandet som neste år fyller 55 år; det er i Letohallen 17. november, Musikkflekken i Sandvika 24. november og den aller siste jobben er i Råholt kirke 10. desember.

 

Ny mann i front for Ole Ivars er Espen Hagen Olsen (33), fra Moelv, som tidligere har gjort jobben som vikar for Halvorsen.

 

Tore Halvorsen sier til Hamar Arbeiderblad at det er vemodig å slutte i bandet, men at han er glad for at det skjer helt uten dramatikk.

- Det er vemodig, men jeg er glad vi ikke skilles som uvenner, sier Tore Halvorsen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.