- Jeg føler at jeg ikke har noe mer å gi i Ole Ivars. Jeg har gått trøtt på lange reiser, og jeg har lyst til å disponere tiden min sjøl, sier Tore Halvorsen – som legger til at han fortsatt kommer til å stå på scenen.


Soloalbum?

- Jeg kommer til å fortsette å spille, og jeg har mange baller i lufta – og jeg har drømmer og visjoner. Jeg har lyst til å lage ei soloplate, men det  betyr ikke at jeg satser på ei stor solokarriere, altså. Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Når man er blitt så gammel som meg og har lyst til å gjøre noe annet, så må det gjøres nå, sier Halvorsen – og legger til at han allerede har mye å gjøre som artist; med kalenderen fylt opp av jobber på eldresenter, pensjonisttreff og institusjoner.

Tre jobber

Han har tre jobber igjen som vokalist for bandet som neste år fyller 55 år; det er i Letohallen 17. november, Musikkflekken i Sandvika 24. november og den aller siste jobben er i Råholt kirke 10. desember.

 

Ny mann i front for Ole Ivars er Espen Hagen Olsen (33), fra Moelv, som tidligere har gjort jobben som vikar for Halvorsen.

 

Tore Halvorsen sier til Hamar Arbeiderblad at det er vemodig å slutte i bandet, men at han er glad for at det skjer helt uten dramatikk.

- Det er vemodig, men jeg er glad vi ikke skilles som uvenner, sier Tore Halvorsen.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00