14 kor fra Innlandet var samlet til den første korcupen i sitt slag, der to og to kor sang mot hverandre. Tre dommere ga poeng på en skala fra 1 til 10, og poengene ble utdelt mens korene fremdeles sto på scenen. Vinneren ble kåret og møtte vinner av en annen duell, og taperne møtte taperen fra en annen duell. På vei til finalen møtte Defrost Youth Choir, under sin dirigent Thomas Caplin, korene Ad Cantus og Kammerkoret Dåm, fra henholdsvis Gudbrandsdalen og Gjøvik. Defrost fikk flest poeng i begge de innledende rundene og i finalen, der de vant over Ad Cantus med 25,5 poeng mot Ad Cantus’ 23,4.

I tida framover fortsetter koret sine forberedelser mot sommerens tur til Polen, der koret skal framføre de samme sangene som på Tretten i en internasjonal konkurranse.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.