Allerede før jul kunne festivalleder Mari Nøren Stenersen varsle at Team Me var klare som festivalens headlinere. Forrige gang elverumsbandet sto på Volum- scenen, var i 2011. Og mye har skjedd med elverumsbandet verden rundt på de fire årene siden sist. Mari Nøren Stenersen var da også tidlig ute med å konstatere at konserten skulle bli «en feiring av alt det fantastiske bandet har utrettet, og gi hjemmepublikumet en velfortjent og heidundrende konsertopplevelse».

Og nå nærmer dagen seg.

Fra Hamar

Unge Ferrari, eller Stig J. Haugen som hamargutten egentlig heter, slapp sin første singel, «Hvis du vil», i mars, som fikk svært god mottakelse. Nylig slapp han singel nummer to, «Vanilje». Og nå tar han med begge låtene til konsert på Sound Garden.

«Jeg har noen kompiser som hadde fått en liten spillejobb der i fjor. Jeg snek meg med. Volum-arrangørene likte det så godt at de ville ha meg tilbake. Det er alltid gøy å komme tilbake og spille i nærheten av hjembyen,» uttalte Unge Ferrari til HA nylig.

Fra Hamar kommer også bandet Melkeveien, med produsent og artist Kristian Møller Johansen. Med seg live har han John Birkeland Hansen (Dunderbeist) på trommer og Embret Johnsen på tangenter. Melkeveien mottok i fjor strålende kritikker for sin utgivelse «Peter Pan Death Wish»

Blant de ferske er Anna Rebekka Jespersen fra Hamar, som presenteres som «et herlig tilskudd». Melankolsk pop i en nostalgisk drakt er stikkord for musikken hennes, som i fjor høst ble presentert på hennes første ep.

Mangfold

Et kjennetegn for Volumfestivalen er at den har rom for de fleste kunstarter. Blant musikk- og danseinnslagene er «Skog – et dansedikt». Blant billedkunstnerne er Hedda Roterud Amundsen, Christian Tony Norum, Marthe Karen Kampen og Øyvind Torseter. Mens forfatterne Helene Guåker, Widar Aspeli og Tommy Skoglund vil filosofere over forholdet mellom virkelighet og fiksjon,

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.