Ungdomskoret EDTChoir, tidligere kjent som «ED/TC», har sin første store konsert på egne bein 2. pinsedag i Hamar domkirke.
Koret består av 26 sangere i alderen 15-22 år fra Hedmarksregionen, og som navnet antyder ledes koret av Erland Dalen og Thomas Caplin, to av regionens sentrale dirigenter og korledere med lange merittlister.
Ungdommene framfører et variert program med musikk av blant andre Paul Simon, Queen og John Høybye, samt smakebiter fra musikalen «Sweet Charity» og klassikere som «An Irish blessing» og noe etnomusikk. I tillegg vil noen av de unge korsangerne opptre alene.
I løpet av våren har koret jobbet med et nytt og spennende repertoar innen mange sjangere. På denne konserten vil koret vise hvor langt de er kommet på vegen mot målet, som ubeskjedent nok er å ta gull på konkurransen World Choir Games neste sommer.
Koret startet opp i januar etter en audition der drøyt 60 sangere fra alle fire kommunene på Hedemarken deltok, og målet er som nevnt World Choir Games i Cincinnati i USA sommeren 2012.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.