Levende Lys, Toneheimkoret, Hamar Gospelkor og Brødrerøster, alle disse korene vil delta under konserten i Vang kirke torsdag klokka 19.00. Kveldens konferansier er Heidi Granlund, Hun er lærer på Toneheim, men også en del av Vang kirkemusikk, sistnevnte står for arrangementet.
Barnekoret Levende Lys stiller med ei gruppe bestående av sine eldste medlemmer. Koret har eksistert i mange år, hele tiden under ledelse av Geir Bjørnar og Eli Kristine Smeby
160 medlemmer i alt stiller når det er Toneheimkoret sin tur. En gjeng med musikkinteressert ungdom. Fra dem blir det ikke bare korsang, for kammerkoret vil ha sin egen avdeling.
Misjonssambandets Brødrererøster, dirigert av Svein Kåre Rydland består av en herlig gjeng med voksne menn, 18 personer i alt. De har gitt ut to cd'er og sunget både i inn- og utland. Hamar Gospelkor teller nå i alt 70 sangere, som dirigeres av Marte Vikanes Sameien. Ole Gjøstøl er musikalsk leder. De gangene de har opptrådt, koret er nemlig ganske ferskt, har det vært til overveldende applaus.
Torsdagskvelden kan nok helt sikkert reserveres i dagboka, for en tur til Vang kirke med et så variert program og god akustikk kan gi en fin start på adventstiden.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.