4 slå deg med på sommerbridge i lesesalen over biblioteket på Ener ungdomsskole i Vang i kveld. Hvis bridge ikke er noe for deg, er det mulig å spille bingo på Høyvang med røver og stor freeplay i kveld. Det spilles både ute og inne og Vang FL og FL Fart arrangerer.

4 finne topposter i Løten som er satt ut på seks topper og steder i kommunen i regi av Hamar og Hedemarken Turistforening Løten krets. materialet får du kjøpt hos VI-TO, Løten Nærstasjon & Landhandleri og HHT-butikken i Hamar.

4 feire 17. mai i Nybygda i Ringsaker. Dagen åpner med flaggheising ved klubbhuset og det blir tale for dagen ved Ringsakers ordfører Anita Ihle Steen. Musikken besørges av Brumunddal Brass, og det blir leker for barna, som også får servert brus, pølser og is. I tillegg blir det salg av kaffe, kaker, rundstykker med mer og loddsalg.

4 ta med ungene til Åmot kino som viser «Gråtass får en ny venn» som 17. mai-film.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.