Prøysenåret, eller rettere sagt Prøysens 100-års jubileum, markeres på mange måter og kanskje enda flere steder. Nå er det Øvre Vang sangkor som står for invitasjonen til en kveld med mye Prøysenstoff på programmet. Det blir servert alt fra korarrangemnter og opplesning til allsang. Og allsang er viktig. Det er alltid hyggelig å få delta litt, spesielt når det er sanger en kjenner så godt som mange av Prøysen sine. Grunnlovsjubileet blir heller ikke glemt. Det blir litt nasjonalt stoff, nasjonalromantikk, og selvfølgelig skal mai prises.

Øvre Vang Sangkor dirigeres av Tore Mortensen og foran Elverum Mannskor står Pernille Stramrud og dirigerer.

Programmet passer for alle aldre. De fleste setter pris på ei pause med litt servering. Altså ligger det an til en hyggelig kveld på Høyvang onsdag klokka 19.00.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.