Hjemmelaget suppe er lettere å lage enn du tror. Forsøk denne herlige purresuppen med poteter, timian og hvitløk. Rask og enkel å lage.

INGREDIENSER:

3 stk purre

3 stk potet

2 båt finhakket hvitløk

1 ss smør

1 l grønnsakbuljong (utblandet)

3 stilk frisk timian

1 dl crème fraîche orginal, 35 %

salt og pepper

Rens og skyll purren og skjær den i skiver.

Skrell og skjær potetene i biter. Finhakk hvitløken.

Surr purre, hvitløk og poteter i noen minutter i smør i en gryte/kjele.

Hell på vann, buljongterning og timian.

Kok opp, og la det koke til potetene er møre.

Mos suppen glatt med en stavmikser eller i en blender.

Smak til med salt og pepper og bland inn crème fraîche.

Server suppen med godt brød til.

(Frukt og Grønt)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00