Ingredienser 6 porsjoner:

ca. 8 grillpølse

1 purre

4 egg

2 1⁄2 dl melk

200 g hvitost

2 ss hakket frisk gressløk

1⁄2 ts pepper

Paibunn:

125 g smør

200 g hvetemel

2 ss vann

Slik gjør du:

1. Smuldre smør og mel i en bolle, tilsett kaldt vann. Sett deigen kaldt i ca. 30 minutter. Del deigen i porsjonsstørrelser og trykk den ut i paiformer.

2. Prikk bunnene med en gaffel og forstek på nederste rille på 200 °C i ca. 15 minutter.

3. Vask purren. Skjær pølsene og purren i skiver. Fres skivene raskt i en stekepanne med olje, og legg det over i paibunnen. Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper og hell over pølsene.

3. Stek til eggeblandingen er stivnet og paiene har fått en fin, gyllen farge, ca. 30 minutter.

(matprat.no)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00