– Hadde vi fått en henvendelse om fjerningen av gravstøtten med en gang saken oppsto, så hadde den vært løst for lengst, sier Steen når HA ringer.

Ordføreren sier kommunen ikke blir automatisk varslet om slike saker som administreres av Ringsaker kirkelige fellesråd.

– Vedlikehold av gravsteder er forhold som håndteres av de involverte familiene. I dette tilfellet vil jeg be slektningene til ekteparet om å ta skriftlig kontakt med kommunen. Dersom gravsteinen fortsatt er på lager, da dekker vi selvsagt den utgiften; det er ikke noe å lure på, sier hun.

Unni Wiken er glad for at ordføreren viser vilje til løsning:

– Fint! Jeg er i så fall veldig fornøyd. Det er nok flere i slekta som blir glad dersom gravstøtten blir satt opp igjen, sier hun.

Wiken vil nå ta kontakt med kommunen for å drøfte mulige løsninger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.