Lørdag arrangerer Hamar og Omegn Tvillingforeldreforening høstens store bruktmarked på Rollsløkken skole i Hamar.
Markedet arrangeres to ganger i året og er åpent for alle som vil kjøpe og selge brukt barneutstyr.
Aktuelle varer er utstyr som barneseter, sportsutstyr, klær, sko, leker, vogner og andre varer barn kan ha behov for eller nytte og glede av.
Leder av foreningen, Lene Ripsrud, forteller at innlevering av utstyr for salg foregår på Rollsløkken skole fredag ettermiddag. Alt skal prises og merkes med koder, og dersom du har noe å selge må du ta telefonkontakt med Bitten Toverud i Furnes så fort som mulig. Markedene er svært populære, ikke minst sett i lys av at den som har tvillinger trenger to par av alt, og hvem vet hvilke skatter som skjuler i seg i stativene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.