Ingredienser
1 stk kyllingfilet delt på langs
salt og pepper
1 ss rapsolje
1 boks hermetiske tomater , gjerne av cherrytomater
1 boks hermetiske kikerter
½ ts gurkemeie
½ ts malt spisskummen
½ ts salt
½ ts pepper
1 båt hakket hvitløk
2 stk snittet vårløk
50 g ladpersille

1. Ha tomater og kikerter i en ildfast form, og bland i krydder og hvitløk. Sett formen i ovnen på 225 °C og stek i 20 minutter.
2. Del kyllingfiletene i to på langs og krydre med salt og pepper. Stek dem i olje olje i en middels varm panne i 2-3 minutter på hver side.
3. Vend inn hakket bladpersille og vårløk i retten like før servering.
Trener du mye og trenger ekstra karbohydrater, så ha gjerne litt grovt brød eller ris ved siden av.
(Matprat.no)
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00