Ungdomssymfonikernes nyttårskonsert «Kjærlighet på godt og vondt» framføres i Terningen Arena i Elverum lørdag klokka 18.00 i regi av Festspillene i Elverum. Kveldens dirigent er NorrlandsOperans sjefdirigent Elim Chan, og den internasjonalt anerkjente trompetisten Tine Thing Helseth er solist og konferansier. Ungdomssymfonikerne består av hundre av landets mest talentfulle og dyktige musikkstudenter, og er en av grunnpilarene i Festspillene i Elverum. Konsertens tema er altså kjærlighet, og på programmet står «Ouverture til Ruslan og Ludmila» av Michael Glinka, «Les Filles de Cadix» av Léo Delibes, «Mon coeur s’ouvre à ta voix» fra «Samson og Delila» av Camille Saint-Saëns, «Adagietto» fra «Symfoni nummer 5» av Gustav Mahler, «Vorspiel» og «Liebestod» fra «Tristan og Isolde» av Richard Wagner, «Fantasiouverturen Romeo og Julie» av Peter Tsjajkovskij, «Youkali» av Kurt Weill, «Milonga del angel» og «Libertango» av Astor Piazzolla og «Ouverture til Candide» av Leonard Bernstein.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.