Jon Lotterud trio beveger seg i mange musikalske landskaper og er innom både gospel, jazz og viser. Lotteruds sanger handler om mellommenneskelig forhold og menneskets forhold til sin Herre og skaper.
Trioen består av Kjell-Håkon Aalvik (trommer og perkusjon), Helge Harstad (bass) og Jon Lotterud (piano).
Selv om piano, bass og trommer er hovedinstrumentene blir det variasjon med perkusjonsinstrumenter og gitar.
I 2012 ble plata «Til Deg» lansert på Jons 50-årsdag. Albumet er et tilbakeblikk på hans musikerliv med 16 låter, noen nye og noen eldre. Men alle innspillingene er nye. Trioen spiller flere av disse sangene på konserten.
Jon Lotterud er pianist i gruppen Trollsti, og har gitt ut seks cd-plater, og turnert i Norge, Sverige, Danmark og Færøyene. De siste årene har han samarbeidet med Ingvild Nagell-Dahl, Knut Anders Sørum og Viggo Sandvik. Fra 2008 til 2010 var Lotterud kapellmester i suksessforestillingen «Tango for to» med over åtti forestillinger.
Kjell-Håkon Aalvik er utdannet ved konservatoriet i Århus, og kjent fra gospelkoret Refleks, det danske bandet Cordelia og som trommeslager i «Tango for to».
Helge Harstad er lektor i musikk. Han har spilt med folk som Lars Bremnes, Gisle Børge Styve, Trollsti og mange flere. Han har også fått to Spellemannspriser som bassist og gitarist med den samiske verdensmusikeren Niko Valkeapää i 2003 og Lars Bremnes i 2006.
Konserten arrangeres av Brukshuset Kulturscene i samarbeid med NLM Hamar Misjonsforsamling. Dørene åpner klokka 16.00, og det blir salg av mat og kaffe før og etter konserten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.