Gaupen Musikkforening og Ringsaker skolekorps inviterer til høstkonsert i Prøysenhuset søndag. Denne søndagen har de også invitert en av bygdas unge og lovende musikere, hornisten Anne Gunn Grimerud. Hun vil være både kveldens konferansier og solist. Grimerud er 26 år og har mange år bak seg i de lokale korpsene i Gaupen. Siden har hun tatt mastergrad i klassisk musikk. Hun jobber som frilans-hornist, underviser og er for tiden vikar i Luftforsvarets musikkorps i Trondheim.

Gaupen Musikkforening og Ringsaker skolekorps spiller hver for seg, men også noen felles låter. Arrangørene lover et variert repertoar med både klassisk, jazz, rock og ny, norsk korpsmusikk. Dirigenter er Merete Høgset for skolekorpset og Ola Röndal, musikkforeningen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.