Cirkus Minimax er antakelig Norges minste sirkus, og årets forestilling «Gjøglerne kommer», byr på spenning, fart og moro for hele familien.
Vi nevner diabolosjonglering i hurtig tempo, både med og uten ild, balanseartisteri, fakirer, komisk akrobatikk, sjonglører og selvfølgelig klovnestreker. Årets klovn heter Gugge og er hentet fra Danmark. Gugge er en type moderne klovn med mange rare krumspring på lager.
Han kan dessuten sjonglere med flere baller samtidig, og det med munnen. Cirkus Minimax har også sin helt egen maskot, kyllingen Pingrid dukker opp flere ganger i løpet av forestillingen.
Etter forestillingen blir det workshop i manesjen der ungene får prøve seg som ekte artist for en dag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.