En nydelig og mettende suppe som er ferdig på en, to, tre. Suppen kan varieres ved å tilsette reker, blåskjell og hakkede urter. Du kan også bytte ut torsk og laks med annen fisk, f.eks. breiflabb.

8 dl fiskekraft

2 dl matfløte

1 stk finhakket fennikel

2 stk gulrot i skiver

200 gr torskefilet eller annen hvit fisk - i terninger

200 gr laksefilet eller annen rød fisk - i terninger

2 stilk stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver

1 båt knust hvitløk

1 stk finhakket rød chili (fjern hinner og frø)

½ stk purre i strimler

4 ts crème fraîche lett, 18 %

Kok opp kraft og fløte.

Tilsett alle ingrediensene bortsett fra purre og crème fraîche.

La suppen småkoke i ca. 5 minutter til fisken er gjennomkokt.

Tilsett purre og crème fraîche i det siste kokeminutt.

Smak til med pepper.

Server suppen med crème fraîche og godt brød til.

(Frukt og Grønt)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00