Mesnaliens Dramatiske Selskab setter opp den elleville svingdørsfarsen «Fest på samfunnshuset» av Knud Erik Meyer Ibsen med première på Fjellnær torsdag klokka 19.00. Stykket hadde norgespremière i Valdres tidligere i høst. Dramatikerne har i år fått med seg fem debutanter. Debutanten Morten Midtby storspiller sammen med den mer erfarne Ingvild Bergundhaugen. Dette er to av de bærende rollene i stykket. Ting går helt av skaftet til tider. Handlingen går i et forrykende tempo i skjønn forening med forviklingene. Det handler egentlig om et bryllup, og noen må jo ha gått feil. Regissør Kjell Leine fyller også en liten rolle, og den fyller han bokstavelig talt. Bukser, jakker og skjørt bytter eier opp til flere ganger på scenen. Alle får unngjelde på en eller annen måte, mens kokka (Inger V. Leine) prøver å beholde kommandoen. Det er forestillinger fredag, lørdag og søndag klokka 19.00.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.