Ådalsbruk Musikkforening, eller Bruksmusikken, med dirigent Christian Tenfjord inviterer til sommerkonsert i Løten Kino søndag klokka 18.00. Konserten vil inneholde mye variert musikk, samt lokale, unge solister fra nærområdet. Anne Marthe Galtestad spiller tuba, hun er blant annet med i Romedal og Vallset Jente- og Guttekorps, og Malin Brevig spiller Saksofon. Hun er blant annet med i Løten Skolekorps. I tillegg blir det også solister fra egne rekker. Kveldens konferansier er Øivind Roos, mest kjent som sitt alter ego Eda-Pelle, «et grensetilfelle av en ytterst tvilsom dragspelcharmör fra västra Värmland» med 29-årsjubileum som artist i år. Det foreligger et reelt trusselbilde på at han vil gjøre seg gjeldende i blågul kavaj med tvilsomme historier og låter fra sin nye CD «Eda-Pelles näst bästa». Ådalsbruk Musikkforening ble stiftet i1870, og er et av landets eldste janitsjarkorps. I dag har korpset rundt 45 medlemmer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.