Thor Gotaas har skrevet historien om Brumunddal. Han vet også mye om det kristelige liv i dala opp gjennom tidene. Riktignok har han ikke kjent det livet så godt fra innsiden, som han sier selv. Men han vil nok fortelle litt både om statskirken, Baptistkirken, Pinsevennene og Frelsesarmeen. Virksomheten til Einar Lundby og enkelte misjonsforeninger og hvordan forholdet har vært mellom de ulike kristelige miljøer og hvem som har preget de vil han også komme inn på.
Med en så fortellerglad person som Thor Gotaas er, kan det bli en interessant kveld med mange gode historiske skildringer, både av enkeltpersoner og miljøer. Kanskje også folk i salen har noen utfyllende kommentarer.
I forkant av foredraget vil Ringsaker kirkeakademi avvikle et kort årsmøte. Det hele starter klokka 19.00 i Brumunddal kirkestue. Det blir enkel servering.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.