Burger til frokost, sa du?? Selvfølgelig! Her har du en deilig avokadoburger fylt med sprøtt kalkunbacon og porsjert egg. Det er frokosten sin det!

2 skiverkalkunbacon

1 ss olje til steking

1 stk egg

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts eddik, 7 %

1⁄2 l vann

1 stk avokado

2 stk salatblad

2 skiveragurk, skåret på langs

2 ss spirer

1 ts svarte sesamfrø til pynt

Slik gjør du:

1. Fres kalkunbacon i en varm panne med olje til det er sprøtt.

2. Kok opp vann med eddik og salt. Senk varmen, og lag en liten virvelvind på vannet. Knekk egget forsiktig ned i vannet. La det stivne i vannet i 4-5 minutter, og løft det forsiktig over i kaldt vann. Fjern løs eggehvite så det ser pent ut.

3. Del avokado i to, og skrell forsiktig av skallet. Skjær en liten bit av den ene halvdelen, slik at avokadoen står støtt.

4. Legg på salatblad, agurkskiver og stekt kalkunbacon. Løft forsiktig over det porsjerte egget, pynt med spirer og legg forsiktig på den andre delen med avokado. Dryss over sesamfrø til pynt. (Matprat.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.