Nes Musikkforening og Nes Sangforening arrangerer adventskonsert i Nes kirke søndag klokka 18.00. Her blir det egne avdelinger av både Nes Musikkforening under ledelse av dirigent Andres Halla og Nes Sangforening med dirigent Tore Mortensen. Konserten avsluttes med noen fellesnumre. Programmet er variert med litt julemusikk og ellers en god blanding som passer årstiden. Det er verdt å merke seg at både sang- og musikkforeningen er pionerer innen sine felt. Nes Sangforening er Norges eldste bygdesangforening stiftet i 1851, og Nes Musikkforening som ble grunnlagt i 1850, er landets eldste korps. - Da dette er første søndag i advent håper vi dette er fin anledning til å komme i førjulsstemning, og at mange kommer for å høre fin sang og musikk, forteller Jan Tørudbakken i Nes Sangforening.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.