Tidlig i formiddag varslet meteorologene i Oslo at det ville bøtte ned med regn hele fredag. Noen minutter etterpå var varselet at det bare ville bli gråvær. Sola vil skinne de neste dagene, men så er det mer usikkert, før sola igjen skal skinne over Hedmarken. 

Hvordan blir egentlig været?

- Det er fryktelig usikkert. Det ligger et nedbørsområde ute i Skagerak. Dette vil treffe oss i løpet av noen dager, men det er uvisst hvor langt nordover på Østlandet regnet kommer, forteller vakthavende meteorolog Ingrid Bentsen.

- De siste dagene har vi ment at regnskurene vil treffe dere, men nå er vi mer usikre. Kanskje blir det slik at det blir oppholdsvær under Elton John-konserten, og at regnværet holder seg nede ved kysten. Jeg tør ikke si noe mer sikkert, men dere har sikkert sydvest så ta med den for sikkerhets skyld.

10.000 er ventet til fredagens Elton John-konsert på Stortorget i Hamar. Sikkerhetsopplegget rundt konserten er skjerpet etter terroren mot konserter rundt omkring i Europa. Du kan derfor helt sikkert glemme at du skal ta med paraply på Stortorget. Den vil du helt sikkert ikke få ta i bruk. Regntøy og sydvest er nok det sikreste.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00