Formannskapet i hamar vedtok for en tid tilbake å støtte den internasjonale barnefestivalen med 400.000 kroner. stange kommune bidrar med 200.000. rigsaker har gitt et tilskudd på 50.000, og løten 10.000 kroner. 
I tillegg har festivalleder mocci ryen fått god drahjelp fra det lokale næringslivet. mange store aktører har engasjert seg, og bidrar med betydelige summer
- Det har vært et spesielt år, og en lang prosess. men så har det startet en slags grasrotbevegelse, som har kjempet for festivalen, sier mocci ryen.

Dette blir festivalens fjerde år. de tre første årene fikk mocci og stoppested verden oppstarsstøtte på 400.000 fra hamar kommune. 
I år var den opprinnelig innstillingen fra rådmannen i hamars på 200.000 kroner, men i slutten av februar besluttet formannskapet å øke tilskuddet med ytterligere 200.000 fra fondet statstilskudd flyktninger.

 

 

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.