Monologfestivalen i Hamar Teater starter torsdag og varer til søndag.

Allerede i kveld er Nora Aschim i gang med «Livet er den eneste måten» – og Jonas Jeremiassen Tomter med «Jonas forklarer seg selv».

- Jeg har jo et evig behov for å forklare meg selv, men klarer å holde meg selv i sjakk – så nå må jeg bare gjøre dette, ler Jonas. – Når jeg møter andre mennesker, så har jeg jo alltid lyst til å løse deres mysterier – og nå forteller jeg hva jeg egentlig driver med.

Forestillingen er på en halv time. Den er satt opp torsdag, fredag og lørdag.

Det inviteres til «en salig blanding av humor, politikk, poesi, rølp og romantikk! Krydret med musikk». Fredag presenterer Hamar Jazzklubb Gabriel Fliflet og Ole Hamre.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.